Hey!Aici veți găsi multe trucuri şi sfaturi pentru medoll-ul tău cum ar fi concursuri, cum să îți decorezi Suite-ul, toturiale pentru machiaj şi nailart, outfits, interview-uri, ....Abonați-vă la blog pentru mai multe avantaje! Nu uitați să dați LIKE / LOVE şi să lăsați părerea prin comentariile voastre! -Sclipiciii (click pe nick sa-mi vizitezi profilul ).

Interview cu...cutedulcyk

Astăzi avem ca invitată pe cutedulcyk .

 Ne va povesti despre ea; pasiunile si hobby-urile ei.
Sclipciii: Bună! Cine se află în spatele acestul medoll și care sunt pasiunile tale?
Cutedulcyk: Bună!Numele meu este Marii.Am 12 ani și sunt în clasa a VI-a. Cântatul este pasiunea mea de când eram copil, cu toate că vocea mea nu este chiar așa plăcută la auz. Desenatul este, de asemenea, o altă pasiune de-a mea. Îmi place să desenez în special portrete.
S: Cum ai descoperit Stardoll și ce te-a determinat să rămâi aici?
C: Stardoll-ul l-am descoperit printr-un alt site cu jocuri dress-up. Sigla ''Stardoll'' era într-un anunț creat de Google. Ca să fiu sinceră, pisica mea m-a ajutat să descopăr Stardoll. Acum aproape 3 ani, mavigam pe acel site de jocuri dress-up, când, deodată, pisicuța mea a sărit pe birou lovindu-ma peste mână. În acel moment eu dădusem click pe un site care urma să îmi schimbe radical viața. Atunci, entuziasmată că descoperisem o lume nouă, am creat un cont, apoi un alt cont și apoi acesta: cutedulcyk. Chiar nu știu ce m-a determinat să rămân pe acest site dat știu că niciodată nu mă voi sătura de el deoarece aici îmi pot crea o lume desprinsă de realitate...o lume numai a mea :)
S: Ce stil te caracterizează pe Stardoll? Dar in viața reală?
C: Nu am un stil care să mă caracterizeze în totalitate. Pe Stardoll adopt diverse stiluri, în funcție de sezon și de dispoziția mea:) În viața de zi cu zi adopt un stil casual, nu foarte sofisticat, dar totuși la modă.
S: Care este brand-ul tău preferat de pe Stardoll?
C: Brand-ul meu preferat de la Stardoll este Bonjour Bizou deoarece aici găsesc haine pentru toate stilurile.
S: Pe cine admiri pe Stardoll?
C: Pe Stardoll, medoll-ul pe care îl admir și de la care mă inspir se numește Deshouliere. Iubesc felul în care își decorează camerele. Are un talent nemaipomenit în domeniul artei :)
S: Ce îți place cel mai mult la Stardoll?
C: Nu pot să spun că îmi place doar ceva anume la Stardoll. Îmi place acest site în sine deoarece, cum am spus pe la începtutul intreview-ului, pot crea o lume doar a mea.
S: Ce ai schimba la Stardoll?
C: La acest site aș schimba foarte puține lucruri/ Mi-aș dori ca Stardoll să renască, dar în același timp, îmi doresc vechiul Stardoll al anilor 2009-2010. ''Your paperdoll heaven'' era ceva original, era unic. Nu voi uita niciodată aceste trei cuvinte ''magice''. Aș îmbunătăți sistemul cu cât mai puține erori :) Un alt lucrcu pe care chiar aș dori să-l văd realizat de către personalul Stardoll este cel de a încerca să schimbe fontul folosit de Stardoll. De exemple, ador fontul pe care l-ai uitilizat pe blogul tău ?) și cred că s-ar potrivi de minune cu cu un background de culoare tomnatică.
S: Care este visul tău pe Stardoll? Dar în viața reală?
C: Visul meu pe Stardoll este să ămi fac câat mai mulți prieteni și să realizez lucruri, ca de exemplu, să câștig MSW și alte concursuri. În viața reală, visul meu este sa ajung cât mai sus posibil, de asemenea cu multe realizari.
Mulțumim pentru timpul acordat. îți dorim să ai o viața plină de realizări.Ce părere aveți despre ea?
 -Pupiciii, Sclipiciii

Concurs Miss Crăciunița

Hello, dollies! Aşa cum v-am promis, v-am pregătit un concurs. Tot ce trebuie să faceți este un scenariu ( scenery / decor ) cu tema Crăciunului şi să răspundeți la întrebarea: de ce crezi ca meriți să câştigi acest concurs? Scenariul trebuie să poarte numele de Concurs stardollrom .
După ce faceți scenariul, mă anuntați în guestbookul meu! Voi selecta absolut toate scenariile şi le voi posta în alt articol. Pentru a câştiga trebuie să vă convingeți prietenii să vă voteze în articolul cu scenariile. Ca să nu trişați, prietenul vostru trebuie să îşi lase usename-ul de stardoll în comentariu. De exemplu:
Sclipiciii ( nickname-ul ) votează pe X . ( Nu trebuie să ai niciun fel de cont pentru a comenta, click pe comentarii ( comments ), selectează anonymous şi scrie mesajul, )
- Concursul este valabil doar dacă se strâng mai mult de 10 participanți. ( daca vreți anuntați-vă prietenii să participe şi ei )
- Premiile:
Locul I primeşte cadouri de 50 stardollars ( premiile pot fi alese de câştigator )
Locul II primşste cadouri de 35 stardollars ( premiile pot fi alese de câştigator )
Locul III primeşte cadouri de 25 stardollars ( premiile pot fi alese de câştigator )

Mult succes! Aştept înscrierile în GuestBook-ul meu! Și nu uitați: cu cât aduceți mai mulți prieteni să vă voteze, cu atât cresc şansele voastre de câştig!
IMPORTANT :
Puteți crea scenariile pâna pe 21 decembrie! Voi posta creațiile voastre pe 22 decembrie. De atunci prietenii voştrii au timp până pe 24 decembrie să vă voteze. Pe 25 decembrie voi anunța câştigătorii.
-Pupicii, Sclipiciii

HotBuys ( 10 decembrie )

Astăzi calendarul de sarbatori ne oferă acest dulce umeraş cu o vulpiță foarte drăgălaşă :
In calendarul Nelly veți găsi această pufoasă căciuliță :
Aceasta este varianta reală :

Ce părere aveți despre ele?
-Pupicii, Sclipiciii

LE Decor

După cum prea bine ştiți, zilele trecute a fost lansată noua colecție LE Decor. În opinia mea, această colecție este foarte girly si elegantă în acelaşi timp. Se pare că cei din staff-ul Stardoll nu ne-au uitat şi ne-au oferit câteva ornamente de Crăciun. Deşi mulți dintre voi v-ați plâns ca este prea roz, elementele s-au vândut extrem de repede. Probabil ați observat şi vă întrebați de ce vechia colecție nu a dispărut înca. Motivul este simplu: nu s-au vândut toate obiectele ( mai sunt două scaune ). Interioarele sunt foarte luminate decorate cu plante şi dungi roz ceea ce le fac destul de sweet.
Iată câteva ornamente din Suite-ul meu:




Cei mai drăgălaşi mi s-au părut fluturaşii <3 ! Nu-i aşa că sunt extrem de sweet ? Voi ce părere aveți despre despre această colecție? Ce ornament vi s-a părut cel mai drăgălaş? Ce ați cumpărat până la urmă?
-Pupiciii, Sclipiciii

Din nou iarna!

Probabil mulți dintre voi vă gandiți: Of, iar a venit iarna...! Ei bine, sunt multe activități şi lucruri speciale pe care le puteți face în acest sezon:
1. Răsfățați-vă! Cumpărați un strugurel aromat ( cireşe, banane, vanilie... sau chiar preferaturl meu: ciocolată cu portocală! ). Buzele voaste voi fi protejate şi hidratate pe acest timp rece! Nu uitați să vă protejați atât fața cât şi mâinile.

2. Lumânări parfumate! Cine nu adoră căldura unei lumânări parfumate in timp ce priveste pe geam dansul fulgilor de nea?

3. Cadourile! Infofoleşte-te bine si...du-te la shopping! ( In curând voi scrie un articol despre cadouri ). Acasă vă pueti petrece timpul împachetându-le frumos pentru cei speciali vouă.

4. O, brad frumos...Probabil împodobirea bradului e cel mai special lucru pe care il puteți face. Nu-i aşa că vă simțiți extraordinar când faceti asta mai ales ascultând colinde inconjurat fiind de cei dragi?
5. E...pufos! Nu-i aşa ca iubiți seturile de mănuşi, căciulițe si fulare pufoase? Puteți purta nişte modele foarte călduroase!

6. Zăpadăăă...Cine nu adoră să se dea cu săniuta sau să facă un om de zăpadă? ♥
7. Ciocolata şi lichidele calde! Cu toții adorăm sa bem astfel de băuturi după o bătaie cu zăpada.

8. Iubirea e in aer!...şi e mai multă ca niciodata. Nu-i aşa că adori să împarți iubire? ♥ Și că te simți mai bine in aceste momente?
9. Caldurică ♥ Tuturor ne place să ne înfofolim intr-o păturică pufoasă si să ne uitam la filme ( cu tema Craciunlui desigur! ) în timp ce bem o ciocolată caldă la lumina brăduțului?
10. Wishes! Fă o scrisoare frumos colorată chiar de tine pentru toți prietenii tăi apropiati! Si desigur, una si pentru tine: scrie pe o hârtiuța totate dorințele tale pentru anul ce vine! Facem pariu că ți se vor îndeplini?


-Pupicii, Sclipiciii

Interview cu...Mileycoolgirl25

Aşa cum v-am promis, am revenit cu un interview la fel de superb şi interesant ca invitatul noastru de azi: Mileycoolgirl25 ! (Click pe username pentru a-i vizita profilul). Deci...să începem! :D

Sclipiciii: Bună, scump deținator al Mileycoolgirl25! :D Cum ai descoperit Stardoll şi ce te-a facut să i te alaturi acestei mari comunitați virtuale?
Mileycoolgirl25: Hey! Pentru început vreau să îți mulțumesc pentru acest interview! Verişoara mea mi-a spus despre Stardoll prin 2009 aşa că m-am alaturat acestei comunitați si nu mai pot sta departe de ea.
S: Ni te poti descrie in câteva cuvinte?
M: Sunt doar un baiat prietenos de 16 ani.
S: Ce sau cine reprezintă pentru tine cea mai mare inspirație in viată? Dar pe Stardoll?
M: Nu cred că pot afirma că am un model in viața...probabil părinții mei. Pe Stardoll inspirația mea sunt chiar eu ! Fiecare idee ce îmi apare in minte ia nastere acolo.
S: Stilul MeDoll-ului tău e uimitor! Este la fel şi in viata reala?
M: Muțumesc foarte mult! Din moment ce sunt baiat nu pot spune că mă îmbrac la fel ca pe Stardoll. Deobicei stilul meu este casual.
S: Care este principalul tău scop în viata? Dar pe Stardoll?
M: Cel mai mare vis al meu ar fi să devin un designer de moda, probabil couture. Cât despre Stardoll, acolo îmi exersez creativitatea, nu am un scop anume.
S: Vorbind despre moda, care este brand-ul tău preferat de pe Stardoll?
M: Magazinele mele preferate sunt Young Hollywood si Limited Edition (LE) deoarece sunt magazine inspirate de brand-uri celebre.
S: Ce lucruri nu îți plac la Stardoll? Ce ai schimba?
M: Nu prea îmi place noul catalog din Starplaza si Suiteshop. Probabil aş oferi o sansa egala tuturor la competițiile internationale ( Catwalk, CoverGirl etc.).
S: Fără ce nu ai putea trai?
M: Am nevoie doar de 3 lucruri: AER, IUBIRE si MUZICA!
S: Ce stil te fereşti să-l porti?
M: Nu aş imbraca niciodata majoritatea hainelor free!
S: Mulțumesc pentru timpul acordat! :D

După cum vedeți, din ce in ce mai mulți baieți au început să se integreze in aceasta comunitate! Majoritatea au un gust foarte fin si bun. Draga Mileycoolgirl25, îti dorim să ajungi un mare designer! ♥
-Pupicii, Sclipiciii

M-am întors!

Bună seara, scumpe Medolls! Vreau să fac un scurt anunţ: m-am întors! :D În curând voi posta foarte multe atricole atât despre stardoll cât si despre noi, RealDolls! Deja am o sumedenie de idei pentru blog ( interview-uri, un concurs de Crăciun, idei pentru cadouri, etc...). Deci, reveniţi curând! :D -Pupicii, Sclipiciii

Hotbuys Mech Swimsuit



Costa 23 stardollars si e de la IT Girls.




Personal, nu cred ca este stralucit.Il vei cumpara sau nu?Ce parere ai de acest HotBuys?



Click aici pentru a-l cumpara.

Hot buys luna iulie


Hot buys Splash bag - 2 iulie
Hot buys Zebra Top - 6 iulie
Hot buys Sunglasses - 9 iulie
Hot buys 70s Dress - 12 iulie
Hot buys Square Necklace - 14 iulie
Hot buys Floral shorts - 16 iulie
Hot buys Heart Dress - 19 iulie
Hot buys Stilettos - 23 iulie
Hot buys Gradient Jacket - 26 iulie
Hot buys Multi Bangles - 29 iulie

Alegerea zilei

Astazi avem Glamourus Peacock din noua colectie Glamour.
Click aici pentru a cumpara alegerea zilei ( costa 13 stardollars ) .

Ce parere aveti de aceasta colectie?Ati cumparat pana acum ceva sau o veti face curand?

Hot buys Techno tub

Costa 17 stardollars si e de la BonjourBizou.Click aici pentru a-l cumpara.
Personal, nu cred ca merita acest pret dar tinand cont de faptul ca toate Hoybuys-urile s-au scumpit de la un timp, este accesibil tuturor.

Colectie noua Glamour

Glamour a inceput sa se axeze din ce in ce mai mult pe stilul clasicist.Colectiile Glamour contin doar un ''etaj''.
Click aici pentru a te duce in Starplaza.

Schimbari in starplaza

Nu stiu daca ati observat dar au aparut cateva schimbari aici.Unele haine sau obiecte de mobilier cer un anumit nivel de starpoints.Nu mi se pare corect ca un simplu obiect sa ceara nivelul 90+ cand mai mult de 7% dintre utilizatori nu au...Ma refer la obiectele din Starplaza nu la cele pe care le castigam la starpoints.Bucurati-va daca ati apucat sa le cumparati inaintea schimbarilor.Anyways, va las aici niste exemple:





 Vi se pare corect?Mie deloc!Astept pareri :)

Schimbari viitoare

Zilele trecute am primit cu totii un DollMail cu mesajul ''Coming soon...'' :
Dupa atatea schimbari care au aparut de curand, presupun ca vor fi schimbari si in sectorul trofeelor.Nu avem decat sa asteptam...Voi ce credeti?

Voile Baroque

Barocul este o miscare culturala care a aparul in secolul 17 in Italia urmand sa se asterne in urmatorii ani peste intreaga Europa.Acest stil se remarca prin utilizarea excesiva de ornamesnte (asa cum putem observa si la noua colectie Voile) dar fiecare tara are stilul sau propiu.
Anyways, aceasta este noua colectie:




Schimbari in sistemul starpoints

Punctele star au disparut fiind inlocuite de un anumit nivel:
Punctele nu le veti gasi nici in bara de informatii:
Nivelul apare acum pe avatarul nostru :
Singurul lucru bun este aparitia coafurilor pe care le achizitionam la un anumit nivel (le gasiti in Regular hair din moment ce sectiunea pentru Starpoints a disparut):

Vi se pare o schimbare buna?Sau rea?

How to build a bed

Step 1 : Buy any of these ( you can choose the colour you want) :

Step 2 : Unite them as you see in this picture :
Step 3 : Add the mattress :

Step 4 Buy and add some pillows :



You you have yout own bed bought with starcoins.