Hey!Aici veți găsi multe trucuri şi sfaturi pentru medoll-ul tău cum ar fi concursuri, cum să îți decorezi Suite-ul, toturiale pentru machiaj şi nailart, outfits, interview-uri, ....Abonați-vă la blog pentru mai multe avantaje! Nu uitați să dați LIKE / LOVE şi să lăsați părerea prin comentariile voastre! -Sclipiciii (click pe nick sa-mi vizitezi profilul ).

How to get 35 stardollars (useful for NSS)

Chair daca esti Superstar sau nu, puteti castiga 35+ stardollars foarte simplu.

1.Va trebuie un cont de Facebook si unul de Twitter ( daca nu aveti puteti crea unele false) si sa va conectati contul de Stardoll.Pentru a va conecta trebuie sa va duce-ti in Settings ( Setari ) si cautati ceea ce vedeti in poza:
Acum click pe Connect ( Conectare ) si veti primi 10 stardollars pentru fiecare.Aceasta este valabila o singura data.Daca va conectati din nou nu primiti nimic.

2.Pentru a castiga inca 10 stardollars, va duce-ti la Earn Stardollars si apoi dati click pe Stardoll Offers.Apoi instalati bara Stardoll ( click pe Download the Stardoll toolbar ).Este valabila tot o singura data.

3.Pentru a mai castiga 5 stardollars, trebuie sa te abonezi la canalul de Youtube a Stardoll-ului ( in caz ca nu ai cont de Youtube, poti crea unul fals ).Aceasta oferta o gasiti tot in Stardoll Offers si e valabila tot o singura data.
4.O alta optiune de a castiga starcoins si stardollars este sa va conectati zilnic pe Facebook vizitand aplicatia Stardoll.O data la 10 zile primiti 5 stardollars iar peste alte 10 zile 200 starcoins ( fiind maximele) in timp ce pe fiecare zi primiti un anumit numar de starcoins.


Daca aveti vreo intrebare nu ezitati sa o puneti !

Kisses ♥

0 Comments:

Post a Comment